ستاره حمیدی - روان درمانگر پویشی

ستاره حمیدی - روان درمانگر پویشی

درمانگر اختلالات اضطرابی - افسردگی - وسواس و..... http://setareh-hamidi.ir/
ستاره حمیدی - روان درمانگر پویشی

ستاره حمیدی - روان درمانگر پویشی

درمانگر اختلالات اضطرابی - افسردگی - وسواس و..... http://setareh-hamidi.ir/

تغذیه زنان باردار

س: یک متخصص تغذیه گفت: «به» ورم معده را برطرف کرده و عمل هضم را در معده افزایش می‌دهد. همچنین باعث خوشبو شدن عرق افراد می‌شود.

مرتضی صفوی اظهار داشت: میوه «به» یکی از بهترین میوه‌هاست و در استان اصفهان پرورش پیدا می‌کند.

وی گفت: از ائمه اطهار (ع) نقل شده است که اگر فردی ۳ روز ناشتا میوه «به» را مصرف کند، قدرت یادگیری و ذهن قوی پیدا کرده و قوه بینایی او افزایش پیدا می‌کند همچنین میوه «به» غم و اندوه را از بین می‌برد.

این متخصص تغذیه بیان داشت: مصرف «به» به زنان باردار توصیه شده است به دلیل اینکه زنان اگر در زمان بارداری «به» مصرف کنند، کودکانشان زیبا و قوی می‌شود.

صفوی افزود: «به» سرشار از تانن است که در درمان اسهال مفید است و عمل هضم را در معده افزایش می‌دهد و ورم معده را نیز برطرف می‌کند البته «به‌دانه» برای درمان گلودرد و تسکین سرفه نیز بسیار مفید است همچنین جوشانده «به» قابض و مقوی است.

وی ادامه داد: میوه «به» در درمان ورم‌های احشایی نیز بسیار مفید است همچنین مصرف آن موجب افزایش شادی در افراد می‌شود و کسانی که ورم‌های حاد روده‌ای دارند مصرف این میوه می‌تواند برایشان مؤثر باشد؛ خوردن «به» عرق بدن افراد را نیز خوشبو می‌کند

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد